Workshops

Collapse Show info

 

 

INSPIRERENDE CREATIEVE INTERIEUR WORKSHOPS

Altijd inspirerend en ook nog eens heel gezellig om een workshop interieurstyling te volgen samen met vriendinnen of collega’s. Een originele & leuke optie voor een creatieve vriendinnenavond, vrijgezellenuitje of voor een andere speciale dag. Laat je verrassen door je eigen gevoel van stijl & laat je adviseren over hoe jouw huis je droomthuis kan worden. Workshops worden in Café Kiebȇrt in Amsterdam Oud Zuid gehouden in een ontspannen sfeer.

Bureau RosalisaVilla biedt maar liefst 3 verschillende workshops aan. Bij alle drie wordt je persoonlijk op weg geholpen bij het inrichten & restylen van je huis. Je krijgt advies over interieurvragen. Inclusief tips over de laatste woontrends en de do’s & don’ts op het gebied van styling en interieur. Na afloop zit je boordevol inspiratie en wil je meteen thuis zelf aan de slag. Want soms kunnen we uren schuiven met meubels, twijfelen over de juiste kleur op de muur of is de stap om bepaalde spullen bij het grofvuil te zetten te groot. Het kan dan erg fijn zijn om bij dit soort beslissingen wat professionele hulp te krijgen.

 

1. Interieurstyling als creatief uitje

Tip: Ideaal voor vrijgezellen- of vriendinnendagen. Een gezellige informele workshop boordevol interieurtrends,
verassende inzichten, bruikbare tips & stylingideeën.

Rosa Lisa helpt je je zelfgemaakte moodboard te vertalen naar een passende sfeer. Antwoord op woonvragen & meer dan genoeg inspiratie om zelf thuis aan de slag te gaan. Deze workshop duurt 2,5 a 3uur en heeft iets minder aandacht voor specifieke, individuele interieurvragen.
Dit alles onder het genot van een hapje & drankje.

 

Interieurstyling als creatief uitje

 

 • Vanaf 6 tot max 10 personen
 • Duur 2,5 a 3uur, tijd 19.00 – 21.30 uur
 • Kosten € 65 per persoon
 • Locatie Café Kiebȇrt Marathonweg 2 1076 TE Amsterdam Oud Zuid
 • Een hoop gezelligheid, inspiratie, tips & bruikbare adviezen
 • Inclusief benodigde materialen
 • Inclusief een hapje & drankje

MOMENTEEL NOG GEEN WORKSHOPS

 

 

 

 

 

2. Ontwerp je eigen interieur

Deze workshop duurt ongeveer 5 a 6 uur. Je gaat ontdekken waar je hart en ziel liggen en dat vormt de inspiratie voor het creëren van jouw authentieke stijl. Stijl is een persoonlijke keuze van alles wat je mooi vindt, wat je inspireert, waar je herinneringen aan koestert en waar je blij van wordt. Dat vormt jouw unieke ziel in je interieur. En is dus niet kant & klaar te koop in een interieur winkel. Denk intuïtief & blijf vooral dicht bij jezelf. Loop niet alle trends klakkeloos na. Je gaat aan de slag met het maken van een persoonlijk moodboard. Je gaat een vertaling maken door gedachtes, ideeën en smaken om te zetten naar een beeld. Niet alleen handig om zelf inzicht te krijgen in je eigen persoonlijke smaak, maar minstens zo handig om het duidelijk over te kunnen brengen aan anderen. Vervolgens denkt Rosa Lisa met je mee om jouw persoonlijkheid in je huis te vertalen en je unieke droomthuis te visualiseren. Alles onder het genot van een heerlijke lunch, hapjes en drankjes.

 

 

Ontwerp je eigen Interieur

 

 

 • Vanaf 5 tot max 12 personen
 • Duur van 10.00 tot 16.00 uur (inclusief lunchpauze)
 • Kosten € 99 per persoon
 • Locatie Café Kiebȇrt Marathonweg 2 1076 TE Amsterdam Oud Zuid
 • Een hoop gezelligheid, inspiratie, concrete tips & bruikbare adviezen
 • Inclusief benodigde materialen
 • Inclusief een hapje & drankje
 • Inclusief een heerlijke lunch

MOMENTEEL NOG GEEN WORKSHOPS

 

 

 

 

3. Kleur bekennen in je Interieur

Kleur kleurt het bestaan van de mens. Op alle mogelijke manieren. Kleur is ook de allergrootste sfeermaker in je huis. Met kleur kun je namelijk een hele nieuwe ‘feel’ creëren relatief snel & tegen lage kosten. In deze kleurworkshop ga je zelf werken met kleuren. Je leert over de gevoelswaarde & emotie van kleur. Je leert de ruimtelijke werking ervan ontdekken. Heb je moeite met het kiezen van de juiste kleur(en)? Of in het maken van mooie op elkaar afgestemde kleurencombinaties? Welke kleuren passen nou wel en welke niet in een bepaalde ruimte? En wat doet kleur met jou? Na afloop weet je precies in welke kleur je jouw huis wilt zien. Dit alles onder het genot van een hapje & drankje.

 

 

 

Kleur bekennen in je Interieur

 

 

 • Vanaf 6 tot max 10 personen
 • Duur 2,5 a 3uur, tijd 19.00 – 21.30 uur
 • Kosten € 65 per persoon
 • Locatie Café Kiebȇrt Marathonweg 2 1076 TE Amsterdam Oud Zuid
 • Een hoop gezelligheid, inzichten, tips & bruikbare adviezen
 • Inclusief benodigde materialen
 • Inclusief een hapje & drankje

MOMENTEEL NOG GEEN WORKSHOPS

 

 

 

 

Handig om mee te nemen

Om optimaal kleur & stylingadvies te krijgen is het wel zo handig om een paar duidelijke overzichtsfoto’s mee te nemen van je eigen interieur. Foto`s op je mobiele telefoon kunnen natuurlijk ook. Ook best handig een plattegrondje van de ruimte & een aantal favoriete interieur tijdschriften om je eigen unieke moodboard mee te maken.

 

Inschrijven Workshop Agenda

Bij boeking vanaf 8 personen datum en locatie in overleg
De workshops kunnen op een door jou te bepalen datum en locatie in heel Nederland worden gegeven, bijvoorbeeld bij jou thuis, op je bedrijf of vereniging Afhankelijk van de locatie zullen wel eventueel aanvullend reiskosten worden berekend. Reiskosten zijn gratis tot 15 km buiten Amsterdam. Daarbuiten €0,40 per km extra (exclusief parkeerkosten)

 

Annulering Ben je helaas verhinderd, dan kun je tot 2 weken voor aanvang kosteloos annuleren. 1 week voor aanvang krijg je 30% van het bedrag retour.

 

Indien er helaas niet voldoende aanmeldingen zijn op de door jouw aangegeven datum, wordt in overleg je deelname doorgeschoven naar de eerstvolgende datum. Je krijgt een bevestiging per email toegestuurd. Let wel, je inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Meld je snel aan want vol = vol.

 

Hopelijk tot snel!