Wendelinde de Crook- Slothouwer

26 jul 2020 admin_rosalisa In Reviews

Toen wij het besluit hadden genomen om te verhuizen, namen wij unaniem meteen ook het besluit Lisa weer in de hand te nemen en haar een ‘carte blanche’ te geven om ons nieuwe huis in de binnenstad ‘kleur te geven’. Wij hadden alle vertrouwen dat zij opnieuw een ‘personal touch’ kon geven die bij ons past, op een manier die ver buiten ons eigen kunnen op dit vlak ligt. Een touch die meteen goed en eigen voelt en die niet verveelt. Dat had ze bij de twee vorige projecten al laten blijken. Ze heeft ons wederom verrast en vooral heel blij gemaakt.
Als wij aan Lisa denken, denken we aan: professioneel, empathisch, visionair, een harde werker met bijzonder inzicht, met gevoel voor mensen (de klant, wij dus) en hun uiteenlopende wensen, gedurfd, out-of-the-box en experimenteel maar binnen de lijntjes van wat past. Maatwerk ten top. Door haar vermogen de klant te ‘lezen’ en te doorvoelen, is geen huis of interieur hetzelfde.
Punctueel, snel, energiek en motiverend, ons coachend door het traject heen met een fijne dosis humor en hartelijkheid. Heerlijk down to earth. Lisa is een geweldige vrouw.

Sorry, the comment form is closed at this time.