Ultieme Wellness badkamer 2.0

 

VAN OUDERWETSE BADKUIP TOT ULTIEME WELLNESS

 

Onze badkamer was jarenlang het ondergeschoven kindje. Klein & vooral functioneel. Allesbehalve een ruimte om lang in te vertoeven. De afgelopen jaren heeft de badkamer een ware upgrade gekregen. Net als de ‘open’ keuken worden ook onze badkamers ‘open’ & loop je zo naar je slaapkamer regelrecht je bedje in. De badkamer verandert in een ultieme relaxruimte, waar je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. Het gevoel alsof je in een luxe hotelspa bent, maar dan lekker thuis, in je eigen sfeer & waar alles z’n eigen plekje heeft.

 

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

Mijn Droombadkamer Roze met Zwarte Accenten – Historias de Casa

 

DIGITALE REVOLUTIE

 

Ook zien we in de badkamer een heuse digitale revolutie ontstaan. Gekleurd (led)licht, je favoriete muziek, stoom, verticale & zelfs horizontale douchestralen digitaal bediend met een enkele ‘touch’. Met de Ambiance Tuning Technique heeft Dornbracht een geheel nieuwe douchebelevenis gecreëerd.  In de Horizontal Shower kan men voor het eerst liggend genieten van het douchen. Met als resultaat volledige ontspanning, Spanningen in hoofd & spieren komen los, de dagelijkse stress stroomt weg met het water, lichaam & geest beleven een voelbare vitalisering. Zie je jezelf al liggen? Hoe chill is dit!

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

Horizontale Douche Dornbracht

 

Andere fabrikanten pakken uit met spiegels, meubels & contactdozen met vrijwel onzichtbaar geïntegreerde geluidssystemen, compatible met MP3-spelers & smartphones. Met één simpele beweging spoelt je toilet. Zonder aanraken stroomt water in de juiste temperatuur uit je kraan & de vloer is warm wanneer jij dat wilt. Met een afstandsbediening activeer je met één druk op de knop je persoonlijke voorkeursprogramma van je whirlpool, douche of wc. The Sky is the limit!

 

 

WATERDICHTE AQUATUNES SPEAKER

 

Met een waterdichte Aquatunes Speaker van Grohe & Philips blijft je smartphone veilig op het droge. Het speelt jouw favoriete muziek af in topkwaliteit via de Bluetooth verbinding vanaf je smartphone, tablet of laptop. Die kun je tot wel 10 meter van de speaker af leggen zodat die altijd droog & veilig blijven. De bluetooth speaker zet je op de badrand of bevestig je op oor hoogte aan de douchestang. Zodat je lekker mee kunt zingen met je favoriete playlist onder de douche of terwijl je aan het badderen bent.

 

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

Grohe Philips Waterdichte Aquatunes Speaker

 

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

Grohe Philps Waterdichte Aquatunes Speaker

 

 

DE NIEUWE BURGBAD APP “B IN TOUCH”

 

Tablets & smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons leven & dus ook niet meer in de badkamer van 2020. Spiegels zijn niet meer alleen nodig om te kunnen scheren of om make-up aan te brengen, maar wat dacht je van spiegels waar je ook nog het laatste nieuws, je emails, je Insta of zelfs je bloeddruk kunt checken tijdens het tandenpoetsen? Via een Wifi verbinding wordt alle ‘infotainment’ op je spiegel vertoont. De B in touch-app van Burgbad verzamelt alle info & streamt deze naadloos naar je badkamerspiegel. Er is slechts één aanraking nodig om de informatie op je spiegel te zetten. De app is verkrijgbaar via iTunes.

 

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

B in Touch App Burgbad

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

B in Touch App Burgbad

 

 

GEKLEURD LEDLICHT

 

Wat dacht je van gekleurd led licht in je badkamer? Voor je douchekop of kraan, hoe leuk is dat? Met een mooie strakke luxe watervalkraan van Chiaro Design met Ledverlichting in 3 verschillende kleuren zit je helemaal goed. Werkt zonder batterijen. De Leds worden door de waterkracht aangedreven. Water van 0-31 graden geeft blauw licht, van 31-43 graden groen- & water van 43-50 graden geeft rood licht.

 

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

Luxe Watervalkraan Gekleurd Ledlicht Chiaro Design

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

Luxe Watervalkraan Gekleurd Ledlicht Chiaro Design

 

Of heb je liever een bedieningspaneel voor het toilet met Ledverlichting? Niet alleen sfeer verhogend maar ook heel handig in het donker. Want waarom zou je midden in de nacht een verblindend badkamerlicht moeten aandoen om het toilet te vinden? En je wederhelft wakker maken? De Grohe Nova Cosmopolitan Light Serie is een chromen bedieningspaneel met verlichting in diverse kleuren. Met een handige timer kun je jouw eigen verlichtingsperiode aanpassen. Zo blijft een lichtgevende ring met 8 ledlampjes op het contrasterende rechthoekige spoelmechanisme de hele nacht een zachte gloed geven in je badkamer met behulp van een geavanceerde elektronische controller. Je kunt één kleur vast kiezen of verschillende kleuren in elkaar over laten lopen. Naast het uiterlijk is ook aandacht besteed aan waterbesparing; door de Eco Button in de Dual Flush spoelknop kan een waterbesparing tot 50% gerealiseerd worden.

 

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

Grohe Nova Cosmopolitan Light Serie

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

Grohe Nova Cosmopolitan Light serie

 

Een andere milieubewuste optie is de Ecojoy Grohe Skate drukplaat. Minder waterverbruik voor een beter milieu. Want bij het doorspoelen bespaar je tot wel 50% op het waterverbruik. Met de 2-knoppen technologie kun je kiezen voor een kleine spoeling van 3 liter of een grotere spoeling van 6 liter. Je kan zelfs een grote spoeling voortijdig laten stoppen door de kleine spoelknop in te drukken. Weliswaar zonder trendy ledlicht maar wel in chique trendy kleuren verkrijgbaar zoals warm sunset & cool sunrise.

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

Ecojoy Skate Bedieningspaneel Cool Sunrise Grohe

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

Ecojoy Skate Bedieningspaneel Warm Sunset Grohe

 

 

LEDLICHT IN JE SPIEGEL

 

In de spiegels van Emco wordt LED licht rondom geïntegreerd zodat er geen schaduw op je gezicht valt. Handig als je een strakke eyeliner wilt zetten of je Ibrows wilt shapen. Geïnspireerd op de ouderwetse kapspiegel met peertjes eromheen maar dan anno 2020. Inclusief een touch sensor zodat het licht traploos dimbaar is.

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

Emco Led Badkamer Spiegel Dimbaar

 

 

STYLING

 

Vind je al deze revolutionaire digitale ontwikkelingen toch nog een beetje te ver van je bed (bad) show, dan kun je je badkamer ook pimpen met wat kleine veranderingen om toch een luxe sfeer te creëren. Goede accessoires geven een badkamer een luxe uitstraling. Bedieningspanelen in goud of rosé zijn altijd goed. Vervang je oude chromen kraan eens door een matzwart exemplaar! Een grote ronde spiegel is niet meer weg te denken in onze badkamers 2.0  Een Saniclear Circle ronde spiegel van maar liefst 100 cm doorsnede (inclusief ledverlichting & spiegelverwarming) is natuurlijk vet mega mooi. Zeg nou zelf?

 

ultieme_wellness_badkamer_2.0

Saniclear Circle Spiegel D100cm inclusief Ledverlichting & Spiegelverwarming

 

Ook met rijke verzorgingsproducten in mooie flacons & een overvloed aan zachte handdoeken (liefst in één kleur) kom je al een heel eind. Vloerverwarming, niet meteen zichtbaar maar wel voelbaar, verhoogt ook behoorlijk het luxe gevoel. Weg met die spuuglelijke badmat! Succes verzekerd!

 

 

KLEUR

 

Of je nu een kleine of een grote badkamer hebt, de sfeer van deze ruimte creëer je grotendeels met kleur. Het is belangrijk een kleurenpalet te kiezen dat bij jou en de ruimte past. Steriele witte badkamers zijn nou niet echt sfeermakers.

Hou je juist van een oase van rust? Dan kies je uiteraard voor warme zachte kleuren.

Hou je toch meer van een frisse badkamer, waar hygiëne een belangrijke rol speelt, kies dan voor iets koudere kleuren.

Wil je een kleine badkamer groter laten lijken, kies dan voor lichte kleuren.

Denk ook eens aan het plafond, leuk om juist het plafond een accentkleur te geven.

Kies je accessoires in de kleuren van je badkamer. Of kleuren die in hetzelfde kleurenpalet liggen. Dat geeft rust.

 

Relax to the Max!

 

Ultieme_wellness_badkamer_design_2.0

Herken je deze nog….. Het Zinken Badkuipje

 

Have fun 🙂

 

Rosalisa

 

Sorry, the comment form is closed at this time.