SOS. Eerste Hulp bij Interieur

SOS. EERSTE HULP BIJ INTERIEUR

 

Mijn naam is Rosa Lisa & ik ben gestart met mijn interieurbureau Bureau RosalisaVilla in 2006. Als interieurstylist & kunstenaar help ik graag mensen om hun droominterieur te realiseren. Je interieur is toch een reflectie van jezelf. Elk interieur is puur & uniek net zoals jij. Het is een vertaling van je persoonlijke stijl & van wat jij graag uit wilt stralen. Dat dat niet zo eenvoudig is, hoor ik vaak. Vandaar dat ik je graag hierbij wil & kan helpen.

 

 

SOS. Eerste Hulp bij Interieur

Rosa Lisa

 

 

CONSULT

 

Omdat Bureau RosalisaVilla gespecialiseerd is in stylingadvies op maat in diverse verschillende woonstijlen, kun je samen met mij stap voor stap de juiste keuzes maken die het beste passen bij jouw unieke interieurproject.

Ik kom graag bij je thuis voor een passend consult. Dit is een mondeling advies op maat, waarbij ik allereerst naar al je wensen luister. Vervolgens naar de ruimte kijk & nieuwe inzichten & ideeën geef over je interieur. Natuurlijk met aandacht voor hergebruik & duurzaamheid. Na mijn bezoek werk ik alles voor je uit & maak een passende offerte. Zodat je al een goed idee hebt wat er mogelijk is om jouw droominterieur te realiseren.

 

 

SOS. Eerste Hulp bij Interieur

Yes, you should

 

 

HUIZEN MET EEN ZIEL – DESIGN MET EEN KNIPOOG

 

Met een persoonlijke aanpak (iedere klant & ieder interieur is weer anders maar ook de wensen zijn verschillend.) stretch ik de bewoners met mijn ideeën & visie. Ik adviseer net dat beetje meer wat buiten jouw comfortzone ligt. Het moet ook niet allemaal té serieus & het mag juist ook allemaal net níét kloppen. Zo ontstaat er juist iets spannends & persoonlijks. Samen, in overleg & met volledige transparantie komen we tot een perfect geheel.

 

 

SOS. Eerste Hulp bij Interieur

Design met een knipoog

 

 

RUST IN HUIS

 

In de loop der jaren verzamel je natuurlijk steeds meer spullen & kan de hele boel dicht groeien. Ineens zie je door de bomen het bos niet meer. Je interieur is onrustig. Het is geen geheel meer & wat je ook probeert het wordt er niet beter op. Dat wil overigens niet zeggen dat je de hele boel maar moet wegdoen. Soms heb je gewoon de stoorzenders niet goed door & lukt het je gewoon niet om er een mooi geheel van te maken.

 

 

SFEER IN HUIS

 

Of soms heb je al jaren diezelfde sfeer in huis maar ben je toe aan iets wat anders.

Of soms vindt je het moeilijk om die speciale sfeer te realiseren & kun je geen keuze maken. Wat hou ik wel & wat mag echt weg…Wat past wel of wat juist niet? En waar vind ik dat allemaal?

Loop niet alle trends klakkeloos na. Blijf dicht bij jezelf. Jij verandert in de loop der jaren & je interieur groeit met je meeNiets is permanent. Ook je interieur is constant in ontwikkeling. Dat is ook juist het mooie eraan & maakt het uniek. Net zoals jijzelf.

Stijl is een persoonlijke keuze van alles wat je mooi vindt, wat je inspireert, waar je herinneringen aan koestert en waarvan je gewoon blij wordt. En dus niet kant & klaar te koop in een interieurwinkel.

 

 

SOS. Eerste Hulp bij Interieur

 

 

Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk & professioneel Rosalisa Interieuradvies over indeling, kleur & styling

Contact 

 

Prijs per consult: €450 ex BTW

Excl. Kilometervergoeding.

Indien er een opdracht uit volgt, vervallen de kosten van het consult.

 

 

SOS. Eerste Hulp bij Interieur

Rosa Lisa

 

 

KLEUR IN HUIS 

 

Dat ik van kleur houd moge geen verassing zijn bij diegenen die mijn stijl kennen. Ik word er persoonlijk erg gelukkig van. Geloof me, kleur doet wonderen voor een ieders gemoed.

Kleur is wat mij betreft de allergrootste sfeermaker in je huis. Je kunt namelijk een hele nieuwe “feel” creëren relatief snel & tegen lage kosten. Je interieur straalt meteen een bepaalde identiteit uit. Door kleur goed, gedoseerd & groots te gebruiken, creëer je eenheid, rust & warmte. Kleur kan je interieur een totaal andere dimensie kan geven!

Helaas zijn wij Nederlanders nog altijd een beetje bang van kleur. En vooral om kleur in ons eigen interieur te gebruiken. Want men schildert niet even zomaar het hele plafond roze. Zo jammer, want met kleur verander je instant de hele feel van je huis. Kleur brengt warmte, rust & sfeer. En dat willen we toch juist allemaal? Nou dan! ‘

 

SOS> Eerste Hulp bij Interieur

 

 

Hoe zorg je ervoor dat je vrolijk wordt van je interieur? Juist, gewoon door kleur toe te voegen. Met kleur kun je zoveel warmte creëren in plaats van de verwarming omhoog te draaien.

Hoe zorg je ervoor dat je rust krijgt in je interieur?  De grootste misvatting over kleur in huis is wel dat men denkt dat door kleur je interieur bont, schreeuwerig & druk wordt. Het tegendeel is waar. Met een weldoordacht kleurenplan kun je juist ook rust in je interieur brengen. Door verbindingen te leggen & accenten te maken.

Hoe zorg je ervoor dat je sfeer krijgt in je interieur? Juist, ook door kleur toe te voegen. Witte muren ogen kil & sfeerloos. Alleen al door kleur toe te passen, creëer je meteen een specifieke sfeer in je ruimte.

 

 

Omdat Bureau RosalisaVilla gespecialiseerd is in kleuradvies op maat in diverse verschillende woonstijlen, kun je samen met mij het juiste kleurenpalet selecteren dat het beste past bij jouw interieur. Na mijn bezoek werk ik alles voor je uit zodat jij precies weet welke kleuren waar te gebruiken. Ik bestel de benodigde verf voor je & het wordt netjes thuis afgeleverd. Zodat jij of de schilder meteen aan de slag kan.

 

Vraag direct een persoonlijk & professioneel Rosalisa kleuradvies aan.

Contact

Prijs per consult: €350 ex BTW

Excl. Kilometervergoeding.

 

 

SOS. Eerste Hulp bij Interieur

Rosa Lisa

 

 

Benieuwd naar mijn eerdere projecten?

Check mijn website

 

Ik help je graag.

Have Fun ?

 

Rosa Lisa

Sorry, the comment form is closed at this time.