ShowUP Home&Gift Beurs

Welkom op mijn allereerste blog! Zo spannend. Ik hoop jullie in elke blog blij te mogen verrassen met een overdosis aan inspirerende bijzondere dingen. Door net een andere invalshoek te laten zien als mijn 1000en collega mede-bloggers, hoop ik ook mezelf te onderscheiden. Deze week bezocht ik de Home & Gifts vakbeurs ShowUP met de laatste trends op het gebied van eigentijdse woonaccessoires. Deze 6e vakbeurs werd gehouden in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Een waanzinnig mooi licht en ruim gebouw, overzichtelijk en stijlvol ingericht. Let wel: het is géén interieurbeurs, maar een accessoirebeurs. Met werkelijk een overdaad aan leuke papiertjes, illustraties, printjes, kussentjes, plaids en glaswerk. Tevens een ware kleurenexplosie van pastelletjes en vergrijsde kleuren. Aangezien mijn interieurhart toch altijd sneller gaat kloppen bij het zien van nieuwe interieur items, lag mijn focus stiekem hierop. 

 

paloma_print_tafelzeil_kitsch_kitchen (1)

Paloma Print Tafelzeil

Bij de vrolijk gekleurde Mexicaanse Kitsch Kitchen stand kon ik voor het eerst mijn Paloma Print in het echt bewonderen. Een met de hand ontworpen roze print voor plastic tafelzeil en plakplastic. Mega trots!

 

katarina_stupavska_ixxi (4)

Ixxi print

Mooi vond ik het imposante IXXI kunstwerk van de Slovaakse Katarina Stupavska (een interior & fashion print designer) Ik hou zelf van XL en liefst XXL. Alles wat enorm uitvergroot of opgeblazen is, vind ik bij voorbaat al leuk. Haar metershoge en brede printkunstwerk misstaat niet in hotels en openbare gebouwen. Deze print is exclusief ontworpen voor het 4 sterren Hotel van der Valk in Zwolle en hier uitgevoerd door IXXI

 

appel_royal_blue_collection

Royal Delft

Ook prachtig vond ik de witte XXL appels van keramiek, hand beschilderd door Royal Delft en exclusief ontwikkeld door InsideOut Luxury Elke appel is voorzien van het handelsmerk van Royal Delft en een certificaat van echtheid. De sculpturen van Lisa Pappon voor Bull & Stein en de afbeeldingen ontworpen door Royal Delft maken de appel uit de Royal Blue Collection een waar kunstwerk.

 

bloementapijt_vlinderenvogel

Bloementapijt

Een ‘vers’ bloementapijt van het Ontwerpatelier Vlinder & Vogel deed me denken aan de mandala’s die Indiase vrouwen maken van verse geurende bloemen.

 

schop_kruk_studio_roux

Schoppenkruk

Ook grappig de ‘Spade Seat’ van Studio Roux Krukjes van felgekleurde gebogen schoppen met naar gewenst een voet van beton of hout. Studio Roux onderscheidt zich door het transformeren van herkenbare bestaande vormen in iets totaal nieuws.

 

kattenpandje_KEK (1)

Kattenpandje

KEKAmsterdam presenteerde kartonnen designhuizen voor katten. Er bestaan maar liefst zes verschillende typen kattenpandjes. Een vintage villa, een kleine loft, een oude fabriek, een riante mansion, een cottage en tenslotte een warehouse. Een soort van design-poppenhuis maar dan voor je kat. Te leuk!

 

lantaarn_mandarin (1) lantaarn_brush_painting lantaarn_ovaal (1)

Als laatste, de schitterende Taiwanese hand beschilderde brushpainting lantaarns van het label Made in Taiwan met unieke symbolische betekenissen. De lantaarns zijn op traditionele wijze vervaardigd en geproduceerd van kwalitatief hoogwaardige producten.

Geïnspireerd geraakt? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij de (her)inrichting en styling van jouw eigen (droom)huis? Ik help je graag met een professioneel en persoonlijk interieuradvies op maat. Zie contact

Special thanx to Foshodesign.nl die mijn mooie website en blogpagina heeft ontworpen.

Rosalisa

Sorry, the comment form is closed at this time.