Oktober 2016: Stay True Stay You

19 okt 2016 Bureau RosalisaVilla In COLUMNS STEK Tags: ,
column_stek_stay_true_stay_you

Column Stek Stay True Stay You

 

 

 

Met heel erg veel plezier heb ik de laatste 3 jaar zo’n 30 columns geschreven die hopelijk een glimlach, of vooruit een klein grimlachje op jullie gezicht hebben doen toveren. Van indrukwekkende exposities tot hippe designbeurzen, van kunstenaars tot kunst aan je muur, van badderen in stijl tot de ultieme droomslaapkamer, van pop-up stores tot concept stores, van design poppenhuizen tot funky pronkkastjes, van ‘blingbling’ tot ‘oranje-boven’ accessoires, van botanische trends tot duurzaam fairtrade & fairmade, van hilarische keukengadgets tot BBQ-en in stijl…. Ik heb het allemaal beschreven. Hopelijk heb ik jullie de afgelopen 3 jaar kunnen inspireren.

 

 

column_stek_stay_true_stay_you

Column Stek Stay True Stay You

 

 

 

Stay True Stay You

 

Een eigen persoonlijke stijl met jouw eigen ziel staat nog steeds hoog in het vaandel bij mij. Geen kant en klare design interieurs zonder inspiratie. Je eigen stijl kiezen is een persoonlijke keuze van alles wat je mooi vindt, wat je inspireert en waarvan je blij wordt. Denk intuïtief en ‘think out of the box’ Stijl is persoonlijk en niet kant en klaar te koop in een interieur winkel. Vandaar dat je geïnspireerd kunt worden door alle moois om je heen. Loop ook niet alle trends klakkeloos na. Ga vooral naar musea en exposities van bekende of minder bekende kunstenaars. Kijk eens beter om je heen. Struin Marktplaats af voor dat ene mooie vintage kastje wat juist zo bijzonder mooi past bij die designbank. Maak het persoonlijk. Jij verandert ook in de loop der jaren en je interieur groeit met je mee. Niets is permanent. Ook je interieur is constant in ontwikkeling. Dat is ook juist het mooie eraan en maakt het uniek.

 

 

column_stek_stay_true_stay_you

Column Stek Stay True Stay You

 

 

Do it with Passion or Not at all

 

Ik hoop dat jullie met veel plezier mijn columns gelezen hebben. Mochten jullie mij graag blijven volgen (wat ik uiteraard erg leuk zou vinden) dan kan dat. Ik schrijf regelmatig interieurblogs op mijn eigen website  over alles wat ik mooi vind, wat ik bewonder en waarover ik me verwonder. En waarmee ik jou wil inspireren. Je kunt je ook abonneren op mijn blogs zodat je er geen eentje mist.

 

 

column_stek_stay_true_stay_you

Column Stek Stay True Stay You

 

Dank voor jullie trouwe support. & remember:

 

Art doesn’t Have 2 Match the Couch

 

 

column_stek_stay_true_stay_you

Column Stek Stay True Stay You

 

 

Have fun 🙂

 

 

column_stek_stay_true_stay_yo

Column Stek Stay True Stay You

 

 

Rosalisa

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.