Nieuwsbrief 8

09 feb 2013 admin_rosalisa In NIEUWSBRIEVEN

13-09-2009

We moeten er weer aan geloven, de zomer van 2009 is weer voorbij.
Nog even nagenieten van de laatste restjes nazomer en helaas binnenkort alle zomerjurkjes weer definitief de kast in. De dagen worden alweer korter en de lampjes en verwarming gaan al weer aan.
Voordat we weer maanden binnen gekluisterd zitten met een fleece dekentje op de bank, is het nu de tijd om nog wat aan ons huis te gaan doen!
Een heerlijk lange zomer zijn we veel buiten geweest, maar nu is de tijd om het binnen ook weer gezellig te gaan maken.
Een update voor je woonkamer of een ander kleurenplan doen wonderen, niet alleen voor je inrichting maar ook voor je eigen welzijn. In een vernieuwd huis, kunnen we heerlijk binnen genieten en ach…. die blaadjes die weer van de bomen gaan vallen en de gure herfstbuien die tegen de ramen tikken nemen we dan voor lief .

Een leuk project wat nu inmiddels klaar is, was een update in Amsterdam.
Het hele huis ( 2 verdiepingen) is voorzien van nieuwe vloeren, een heel nieuw kleurenplan & een nieuw beklede trap. Ook de slaapkamer heeft een hele metamorfose ondergaan, deze is omgetoverd van een onpersoonlijke ruimte tot een rustige ruimte waar het fijn vertoeven is.
Met als eindresultaat een heerlijk huis met mooi op elkaar afgestemde subtiele kleuren.

foto1

Ook een leuk project was een update in Landsmeer. Voor de woonkamer, de keuken en de slaapkamer heb ik een interieurplan gepresenteerd. Weliswaar met een uitgesproken behangetje, vooral voor de slaapkamer (waar de bewoners nog aan moesten wennen) maar ik hoop dat ze uiteindelijk er toch voor gaan.

Hopelijk later het resultaat ervan.

Een geweldig project  (nl. het inrichten van een kantoor in Utrecht) [ Mansur BV.] is nu bijna gerealiseerd. Dit kantoor is gevestigd in een oud waterfort, dus bij binnenkomst waan je jezelf eeuwen terug. Kleine rond gewelfde ruimtes allen grenzend aan een lange gang met dikke eeuwenoude stenen en oude dikke houten deuren.In tegenstelling tot de buitenkant van het fort, zijn de diverse ruimtes binnen omgetoverd tot mooi sobere maar zeer stijlvolle ruimtes, die ondanks het contrast met de moderne design inrichting, niet botsen met de authentieke sfeer van het fort.De lounge, het gymnasium, de commanders room en de office zijn nu ingericht.De foyer & opgang volgen later. De foto”s van dit project staan op de site.

foto2

Ook nieuw is een lekker muziekje op mijn site. ( dit op veler verzoek) Op de design-site  www.rosalisa.com kon je al langer van een achtergrond muziekje genieten, maar nu dus ook op mijn interior-site  www.rosalisavilla.com Dus mocht je alle projecten (nogmaals) willen bekijken, dan nu onder het genot van een heerlijk muziekje.

HOT TIPS

Ga allemaal naar de Woonbeurs toe (28-09 t/m 4-10 2009) om te kijken wat er tegenwoordig speelt op interieur gebied, doe inspiratie op voor je eigen huis en mocht je er toch niet helemaal uitkomen,dan weet je wie te bellen of te emailen 🙂

 

Have fun

Rosalisa

Ga naar: www.rosalisavilla.com

 

Sorry, the comment form is closed at this time.