Nieuwsbrief 5

09 feb 2013 admin_rosalisa In NIEUWSBRIEVEN

25-10-2008

Nog net voor het definitieve einde van de zomertijd, zijn er 2 leuke projecten afgerond. Dus wellicht al lang weer wintertijd voordat het resultaat op mijn site te bewonderen valt.
Na beide presentaties van mijn nieuwe interieurplannen, nog in hartje zomer, hebben de bewoners hard gewerkt om alles te realiseren.
Weer 2 bezielde huizen, elk in hun eigen sfeer !

Het eerste Project heeft een rustige pure uitstraling gekregen met mooie aardtinten.
Zoals Zand & Canvas gecombineerd met Zin, een warme groentint.
Accenten in zilver door alle oosterse filigrain lampen & een rond tafeltje.
Veel wit accenten maken de ruimte licht in tegenstelling tot het zware bruin ervoor.
De hippe wit gecapitonneerde stoelen combineren perfect met een stoere houten tafel.
De zwevende kast met deurinzetjes oogt strak en alle rommeltjes zijn uit zicht.
Een eyecatcher met een knipoog is het grote koptelefoon sjabloon boven de dj.boot
& natuurlijk de kleurige ‘afro-meisje’ kussentjes in de bank.
Bij deze alvast een voorproefje: een dolgelukkig mannetje in zijn nieuwe huis!

image001

Het tweede Project is 1 van mijn favoriete updates.
De bewoners hadden al een prachtige keuken maar kwamen er samen niet eruit hoe de woon- en eetkamer erbij te trekken.
Ik was zeer verheugd toen de bewoners ook voor mijn absoluut favoriete keuze behang kozen.
Prachtig aqua~lichtblauw behang van Eiffinger [Lavender Dream] waarop de papegaaien & bloemen bijna handgeschilderd lijken.
Het romantische behang & gewaagde kleur (Raffinement donker Paars) tegenover een strakke hoogglans witte kastenwand geeft de ruimte een heel bijzondere sfeer.
De grote cirkel boven de eettafel combineert mooi met de vierkante hoogglans kastenwand.
De hippe witte kroonluchter boven de eettafel, hangend voor de paarse cirkel is een eyecatcher.
De oude antieke stoeltjes hebben ook een makeover gekregen, hoogglans wit gespoten & opnieuw bekleed met een lila wollen vilten stof.
Alles komt nu samen en is één geheel geworden.

image003 image005

Verder heb ik 1 dag voor Ten Cate Houstex op een beurs in Arnhem de beddenstyling voor hun stand verzorgd. [Ridge & Brooke] Prachtige luxe geborduurde dekbedovertrekken gestyled in een zwart & zilveren sfeergroep en een andere setting in goud & bruin tinten.

image014 image015

TIPS
Het nieuwe Herfst- & Winter kleuren Palet:

Thema Black: theatraal, dramatisch & drastisch: zwart in alle facetten. Ga voor het donkerste blauw, de meest intens diepe groen, zwartpaars of heel donker antracietgrijs. Dat voelt als een warme, stijlvolle deken. Allen zijn mooi te combineren met wit of zilvergrijs. Of verzacht door een zweem van poederroze of opgepept door een puntje kerriegeel of donkerrood.
Boudoir Chique: een volwassen poederroze gecombineerd met donker antraciet grijs & zwart. Hier maak je een statement mee. Doordat het palet vergrijsd is, is het niet te overheersend, maar voelt het vanzelfsprekend. Het geeft een chique gedurfde eigenwijze uitstraling.
Stormy Weather: Deze verstilde kleuren vind je buiten tijdens een fikse wandeling in het bos of langs de zee. De bladeren in een herfstbos, de verschillende tinten van de lucht aan een mistige kust, een herfstige ochtend op het land. Omdat de kleuren uit de natuur zijn gehaald, zijn ze oneindig met elkaar te combineren. Ze geven rust en harmonie in je huis. De combinatie met een hele donkere kleur of een accentkleur, als koperbruin of lichtgroen, zorgt ervoor dat het nooit saai is.
Net als in de natuur. [Denk ook aan metallics ]
Winterblues: Een spannende, gewaagde kleurencombinatie met bruintinten & donkerrood waarbij brutale accenten van frisblauw, helder groen of flamingoroze voor spanning en verrassing zorgen. De kleuren zijn afgeleid van een klassiek Engels bloemenbehang of een oud stilleven. Ze hebben een klassieke basis, maar zijn ook heel goed modern toe te passen. Voor een intieme soms bijna theatrale sfeer.

Nu nog wat geurige houtblokken in de open haard of voor de minder gefortuneerden onder ons lekker de verwarming aan & laat de herfst en winter maar komen.
Have Fun!
Rosalisa

Sorry, the comment form is closed at this time.