Nieuwsbrief 18

20 aug 2014 Bureau RosalisaVilla In NIEUWSBRIEVEN

Allereerst welkom alle nieuwe abonnees!

Op de Facebook pagina RosalisaVilla post ik bijna dagelijks alle tussentijdse updates, inspiratie & hot tips. Dus mocht je het leuk vinden om alles bij te houden, geef een like-je op de RosalisaVilla pagina & dan blijf je overal van op de hoogte. RosalisaVilla twittert er ook vrolijk op los @RosalisaVilla. Op Pinterest deelt Rosalisavilla haar collectie borden vol inspiratie.

Inmiddels ben ik sinds 1 jaar de vaste columniste van Stek. Stek Magazine is een GRATIS interactief Woon & Lifestyle Magazine voor iPad, iPhone en Android tablets. Heb dus al heel wat columns mogen schrijven over allerlei leuke nieuwe interessante, inspirerende [of juist niet] zaken. Dus download snel het appje Stek Magazine om maandelijks mijn column te kunnen lezen.

In Nieuw Vennep heb ik een update voltooid voor een gedateerde kapsalon van 2 jonge meiden. Zij hebben de zaak overgenomen met als nieuwe naam ‘Into Hair’ Hairsalon. De opdracht was om een hippe eigentijdse maar tevens laagdrempelige zaak te ontwerpen.

Before:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle mais-gele gewassen muren voorzien van zwart getekende portretten midden op elke muur en een soort fresco-achtige doorkijk veranderd in strakke lichtgrijze muren en één paarse muur. Alle grenen hoog gelakt houtwerk van de pilaren en plinten geschilderd in een mooie kleur midden grijs. Het gedateerde lichtblauw van de pilaren met spiegels in diverse roze tinten geschilderd. Een nieuwe houten L-vormige balie met 2 glazen vitrines in fuchsia, dat kostte weliswaar nog enige overtuiging, maar het resultaat mag er zeker zijn.  Histor kleuren zoals Contrast, Mauve, Sensatie en Bohemién. Flexa kleuren in diverse grijstonen. Op de achterwand een blow-up historische zwart-wit foto van 3 dames onder een droogkap. Op de paarse muur een XL muursticker van een witte kroonluchter. Een leuke hippe klepbank inclusief paars zitkussen met twee kleine bijzettafeltjes waar de klanten relaxed op hun beurt kunnen wachten  ipv. de vorige hoge kantoorstoelen & tafels. In een witte barokke lijst de tekst: ‘I Love Your Hair, Will You Marry Me?’ Zowel de meiden als al hun klanten zijn super blij met- & trots op het resultaat. Een hippe eigentijdse zaak. Ik wens ze alle succes toe!

After:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

In Amsterdam heb ik een mooi interieurplan voor een heel leuk jong stel mogen ontwerpen. Een leuke stadse benedenwoning met tuin omgetoverd tot een heerlijke woonruimte met een retro feel. Allereerst de grenen houten vloer geschilderd in Flexa ON.00.81 licht grijs,zodat de ruimte 2x zo groot lijkt. Een mooi rustig kleurenpalet op muren en houtwerk van Little Green geven meteen de goede feel aan. Met onder andere kleuren als Normandy Grey, French Grey, Celestial Blue, Light Peach Blossom en Yellow Pink. Deze kleuren matchen perfect met het retro behang van Orla Kiely [Harlequin Multi Stem] Binnenkort het resultaat ervan!

Before:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

In Utrecht heb ik voor een leuk gezin een plan voor hun benedenwoning ontworpen. Vorig jaar al begonnen met het cosmetisch meedenken over de optimale indeling van de ruimte, de nieuwe aanbouw met glazen pui en lichtkoepel alsmede de vloer. De woning heeft van origine mooie details zoals kamers en suite en glas in lood ramen. De nieuwe uitbouw is strak en modern. Dus aan mij de taak om een verbinding te ontwerpen tussen deze 2 verschillende stijlen . Een prachtige strakke gietvloer in de kleur granaat ligt in de hele ruimte wat het geheel nog ruimer maakt. Ook hier heb ik als kleurenpalet voor Little Green verf gekozen. Een mooi rustig kleurenpalet met grijzen en grijsblauw tinten. Accentkleur antraciet. Kleuren zoals Loft White, Urbane Grey, Grey Teal, Lamp Black & Bone China Blue. Ook hiervan binnenkort het resultaat!

spreuk3x

Geniet van de laatste na-zomerse dagen.

Ondanks alle regen, blijf ik stug geloven in nog hele mooie september dagen!

Have fun 🙂

Rosalisa

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.