Nieuwsbrief 15

By Rosalisa

April 2013

Allereerst welkom alle nieuwe abonnees!

Op de Facebook pagina RosalisaVilla post ik bijna dagelijks alle tussentijdse updates, inspiratie & hot tips. Dus mocht je het leuk vinden om alles bij te houden, geef een like-je op de RosalisaVilla pagina & je blijft overal van op de hoogte. Leuk als je ‘fan’ wordt!  RosalisaVilla twittert er ook vrolijk op los! @RosalisaVilla

Ook gebruikt Rosalisavilla Pinterest

Uiteraard begin ik deze nieuwsbrief met heel goed nieuws: mijn nieuwe mooie website is LIVE!
Ben benieuwd hoe jullie het vinden?Ik ben in ieder geval mega trots & blij. Een lekker background muziekje komt nog. Even geduld dus. Sarina Voorn heeft mijn hele site gebouwd! Mijn dank is groot! www.rosalisaVilla.com

Zie het FB, Twitter & Pinterest linkje op de home pagina van de website & zo kom je direct op deze pagina.

Het is lente…. Na een belachelijk lange ijskoude winter met veel sneeuwbuien & nog meer ellende, begint eindelijk het zonnetje weer pril te schijnen & de krokusjes staan alweer fier te pronken tussen het gras. Hoop doet leven!

Iedereen komt weer na zijn of haar winterslaap naar buiten. Lente schoonmaak kriebels beginnen alweer te borrelen. Uiteraard is dit ook het moment om je huis eens grondig aan te pakken.
Een flinke opruimbeurt maakt al een heel verschil. Maar denk ook eens aan een fris nieuw kleurenplan voor je muren, een nieuwe kleur doet wonderen, ook voor je gemoed! Vindt je het moeilijk om een nieuwe kleur te kiezen of durf je niet zo goed te beslissen… roep dan de hulp in van een styliste!
Voor € 250 maak ik al een prachtig op elkaar afgestemd kleurenplan voor je huis, zodat het voelt alsof je in een nieuw huis woont!

Begin januari heb ik een advies interieurplan ontworpen voor een leuke familie in Naarden.
Zij zijn meteen vol inspiratie aan de slag gegaan met al mijn tips en voorstellen.
Ook heb ik een mooi project gedaan in Utrecht. Na een hele grote ingrijpende verbouwing & uitbreiding van de hele beneden verdieping, mocht ik aan de slag om de hele ruimte in te richten. Heb als eerste een best gedurfd kleurenplan ontworpen. De bewoners, die altijd alleen maar witte muren hadden, vertrouwden op mijn inzicht en hebben dit precies zo uit laten voeren. Het resultaat is verbluffend mooi. Veel donkere rustige op elkaar afgestemde kleuren geven de ruimte warmte, rust en sfeer zonder dat het donker oogt. Half april ga ik het project fotograferen dus nog even geduld. Alvast een klein voorproefje:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA    IMG-20130311-WA0004

Na 10 jaar regen, wind, storm en sneeuwbuien te hebben doorstaan, was het door mij ontworpen uithangbord in de Vondeltuin [ Vondelpark Amsterdam] weer aan een frisse opknap beurt toe.
Ik heb het bord opnieuw geschilderd & binnenkort hangt het weer als vanouds boven de ingang van de Vondeltuin.

vt2 - kopie    vt8 - kopie

Before                                                      After

vt3 - kopie    vt11 - kopie

Verder nog een mooi interview & publicatie in STEK Magazine [ Maart Issue]

‘Even Binnenkijken’. Te downloaden via een gratis App.

Stek maart 2013 (01)   Stek maart 2013 (07)

En een interview in Jutarnji Newspaper, een Kroatische krant.

jutarnji newpaper 2013

Have fun!

Tot in de Vondeltuin in het zonnetje met een roseetje of een kopje verse muntthee 🙂

Rosalisa