Mijn Droomslaapkamer

In mijn droomslaapkamer is het altijd heerlijk wegdromen. Zelfs als ik wakker ben ūüôā¬†Zo mooi is die natuurlijk. De laatste jaren neemt de slaapkamer een steeds prominentere rol in. We kunnen tegenwoordig gerust heel hip √©n verantwoord een avond lang op bed chillen, een marathon serie kijken op Netflix met wat Asian Street food binnen handbereik. Of lekker naar muziek luisteren. De slaapkamer is allang niet meer om alleen maar te slapen.

 

 

Mijn droomslaapkamer Dream Big

 

 

Luxe en comfort

 

Mijn droomslaapkamer heeft enorme ramen van plafond tot vloer. Kozijnen van staal. Maar dat is dan ook het enige industri√ęle. Het uitzicht adembenemend en kosmopoliet. Een XL flat screen die geruisloos omhoog zoeft vanaf de achterkant van mijn bed als ik zin heb om een filmpje te kijken. Het licht kan ik moeiteloos aanpassen aan mijn ‚Äėmood‚Äô van het moment. Lange gordijnen die geruisloos open en dicht gaan. Een Bose soundtouch wireless music system voor als ik naar mijn favoriete playlist op Spotify wil luisteren. Hoogpolig tapijt, lekker warm en zacht. Waar natuurlijk n√≥√≥it een vlekje opkomt.

 

 

Mijn Droomslaapkamer met grote ramen & stalen kozijnen

 

 

Mijn Droomslaapkamer

 

 

Mijn Droomslaapkamer

 

 

Mijn Droomslaapkamer

 

 

 Walk in closet & kaptafel

 

Een absolute m√ļst voor mijn droomslaapkamer is een riante walk in closet. En dan bedoel ik echt riant. Zo eentje met een wand vol uitverlichte vakken om alle schoenen en tassen beeldig in te etaleren. Kledingrekken waar ik al mijn kleding op kleur en seizoen kan ophangen. Smelt. Partnerlief heeft uiteraard ook zijn eigen ruimte. Geen probleem, toch? Een glamorous kaptafel wil ik ook. Een antieke Venetiaans geslepen spiegel erboven. Zowel de Marie Antoinette als de Marie Ther√®se spiegel¬† voor in mijn walk in closet (kan niet kiezen)

 

 

Mijn Droomslaapkamer Walk in Closet

 

 

Mijn Droomslaapkamer Spiegel Marie Antoinette Boca do Lobo

 

 

Mijn Droomslaapkamer Spiegel Marie Therese Boca do Lobo

 

 

Kleur en sfeer

 

Ik hou van warme kleuren, zachte en rijke materialen in mijn droomslaapkamer.

Van een beetje luxe en comfort ben ik ook niet vies meer tegenwoordig. Ruwe onbewerkte muren of bakstenen wanden (mooi in magazines) zijn niet aan mij besteed. Minimalistische bedden, hangende lichtsnoeren met een kaal peertje (doen het ook goed op foto’s) zijn ook niet echt mijn ding. De kleur in mijn slaapkamer mag een beetje donker vintage met van die mooie ongewone kleurencombinaties. Maar wel met een flinke dosis glam. Kussens oké, maar niet te veel. Hand geborduurd en zacht. Fake fur mag. Accessoires in goud, zilver of koper ook. XL foto’s in liquid gloss gegoten aan de muur. Niet een of andere Hollywood diva maar een print van mijn favoriete fotograaf.

 

 

Mijn Droomslaapkamer kleurencombinatie roze fuchsia & blauw

 

 

Mijn droomslaapkamer  kleurencombinatie vintage groentinten

 

 

Mijn Droomslaapkamer kleurencombinatie roze grijs & zilver accenten

 

 

Mijn Droomslaapkamer kleurencombinatie roze & koper accenten

 

 

Mijn Droomslaapkamer XL gebreide sprei

 

 

Monique des Bouvrie

Mijn Droomslaapkamer XL foto liquid gloss

 

 

Tunnelhaard

 

Van een elektrisch sfeerhaardje word ik ook heel blij. Vooral zo’n doorkijkhaard geeft een ultiem gevoel van sfeer, warmte en luxe. Met zijkanten van glas zodat je overal in je slaapkamer kunt genieten van warmte én vlammetjes. Tunnelhaarden kunnen op gas of hout. Wanneer een rookkanaal een gedoetje is, kun je altijd nog kiezen voor elektrisch vuur. Lekker easy en nooit brandvlekken of vuiligheid op je hoogpolig tapijt door smeulende houtstukjes of door gesjouw met vieze houtblokken. De haard heeft geen afvoer nodig en is dus te plaatsen waar je maar wilt. Perfect dus.

 

 

Mijn Droomslaapkamer Tunnelhaard

 

Slaapstoel

 

Het is natuurlijk altijd een feestje als vrienden of familie blijven slapen, maar wat als je nou net niet nog zo’n droomslaapkamer in de aanbieding hebt? Of heel erg klein woont? Je wilt natuurlijk ieder een fijne slaapplek aanbieden. En ja, slapen kan in bed, op de bank maar ook in een heerlijke slaapstoel. Zo’n lekkere grote stoel waar je helemaal in weg kan zakken. Slaapstoelen zijn er in vele soorten en maten. En denk nou niet dat het van die oubollige lompe stoelen zijn. In tegendeel! Dus niet alleen een heerlijke hippe extra stoel maar ook reuze handig! Check hier de leukste slaapstoelen

 

Ben benieuwd naar jouw droomslaapkamer?

The Sky is the Limit.

DREAM BIG

Onderscheid je door je hart te volgen en niet de trends op internet.

Have fun ūüôā

 

Rosalisa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.