Kleur je Interieur

BRENG KLEUR IN JE INTERIEUR MET ACCESSOIRES

 

 

INSTANT DEPRESSIE

 

Kijk eens naar buiten….  Reden genoeg om in een instant depressie te raken. Dus hoe zorg je ervoor dat je vrolijk wordt van je interieur? Juist, gewoon door kleur toe te voegen. Met kleur kun je zoveel warmte creëren in plaats van de verwarming omhoog te draaien. Geloof me, kleur doet wonderen voor een ieders gemoed.

 

 

Kleur_je_interieur

Smaqq I Believe in Us Salontafel Shocking Pink

 

 

Kleur_je_interieur

Moustache Kruk Bold Stool Pink

 

 

KLEUR BEKENNEN 

 

Dat ik van kleur houd moge geen verassing zijn bij diegenen die mijn stijl kennen. Ik word er persoonlijk errug gelukkig van. Moderne strakke interieurs met heel gedoseerd een toefje kleur is over het algemeen veel makkelijker te behappen (lees veiliger) dan een interieur met gekleurde muren. Helaas zijn wij Nederlanders nog altijd een beetje bang van kleur. En vooral om kleur in ons eigen interieur te gebruiken. Want men schildert niet even zomaar het hele plafond roze. Zo jammer, want met kleur verander je instant de hele feel van je huis. Kleur brengt warmte, rust & sfeer. En dat willen we toch juist allemaal? Nou dan! ‘

 

 

Kleur_je_interieur

Norman Copenhagen Cap Tafellamp Blush

 

 

Kleur_je_interieur

Nina Zupanc Lolita Tafellamp Pink

 

 

INSTANT HAPPINESS

 

En het moge duidelijk zijn, kleuren beïnvloeden, dag in dag uit, ons hele leven zonder dat wij ons hiervan bewust zijn. De energie van kleur heeft ook invloed op onze stemmingen, levensvreugde, werklust & welzijn. Kleur is iets ongrijpbaars. Bepaalde kleuren zorgen voor bepaalde gevoelens zonder dat wij onszelf dat bewust zijn. Je kunt je nauwelijks voorstellen, hoe het leven zónder kleur zou zijn. Kleur kan zowel je humeur als je interieur een andere dimensie geven. Doen dus!

 

Kleur_je_interieur

Muuto Vaas Kink Blush Lilac

 

 

Kleur_je_interieur

Kartell Vaas Calice

 

 

THINK OUT OF THE BOX

Niet alles hoeft met elkaar te matchen. Zo boring…

Zorg voor wat spanning & contrast. Maar pas natuurlijk wel op dat het geen allegaartje wordt. Laat kleuren terugkomen in de ruimte. Of gebruik kleuren in hetzelfde palet (ton sur ton kleuren) Of kies juist een accent kleur om je ruimte meer pit te geven. Kleur is een krachtig middel, mits goed gebruikt. En juist door kleur goed, gedoseerd & groots te gebruiken in plaats van lukraak wat rode of blauwe kussentjes op je bank of stoel, creëer je eenheid, rust & warmte.

 

Kleur_je_interieur

Fest Plateau Bijzettafel Pink

 

 

Kleur_je_interieur

Richmond Interiors Diablo Bijzet

 

 

Kleur_je_interieur

HK Living Ladekast Pink

 

 

KLEURRIJKE ACCESSOIRES

 

Als je een compleet metamorfose nou net een té rigoureuze stap vindt, zijn er wat mini stapjes om mee te beginnen. Bijvoorbeeld door één of meerdere hippe accessoires toe te voegen. Hup, eindelijk al dat strakke saaie grijs & bruin eruit & voilà een kleurige variant erin. Keuze genoeg Een fijn excuus om lekker te shoppen. Want accessoires zijn gemakkelijk te vervangen, zijn meestal geen enorme hap uit je budget & zorgen altijd voor een frisse nieuwe look in je interieur.

 

 

Kleur_je_interieur

PH5 Hanglamp Louis Poulson

 

Kleur_je_interieur

Kartell Colonna Kruk

 

 

 

Kleur_je_interieur

Hay Hanglamp Bonbon Ice Cream

 

 

ROZE IN HET INTERIEUR

 

Wie mij al langer kent, weet dat roze mijn lievelingskleur is. Vooral in mijn interieur. Gelukkig weet manlief dit ook te waarderen & schroomt hij niet om lekker te chillen op onze roze bank. Roze is wonderschoon te combineren. Roze is helemaal niet alleen weggelegd voor zoete meisjeskamers. Je hebt natuurlijk een heel breed palet aan allerlei tinten roze. Het is een kleur die het prachtig doet in het interieur. Met donkergrijs maak je het stoer, met goud geef je het een vleugje glam, met groen wordt het exotisch. Uiteraard als voorbeeld alle kleurige accessoires in het roze (you know me ?)

 

 

Kleur_je_interieur

Hubsch Interior Kandelaar Glas PInk Yellow Blue

 

 

Kleur_je_interieur

Nordic Nest Torus Vaas

 

Kleur_je_interieur

Wolletje Bol Plaid Chuncy Katoen Blush

 

 

 

 

Have fun ?

Hulp nodig?

Call me! Mail me! App me!

 

Rosalisa ♥

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.