Jouw GalleryWall met Poster Store

JE EIGEN UNIEKE GALLERY WALL  MET POSTER STORE

 

 

DE KEUZE IS REUZE

 

Met een aantal mooie ingelijste posters aan de muur creëer je op eenvoudige wijze een unieke feel. Maar voor het bij elkaar zoeken van jouw unieke Gallery met de juiste prints & lijsten ben je wel even bezig. Want niet alleen moet je een keuze maken wélke afbeeldingen & hoeveel, maar ook in welk formaat, in welke lijst, met of zonder passe-partouts ze het beste tot hun recht komen. Raak je al lichtelijk in de stress hiervan, niet doen. Het Zweedse Poster Store biedt uitkomst. Het lifestyle merk heeft een enorm assortiment van zorgvuldig samengestelde & betaalbare kunst posters. Ook heel fijn & vooral héél erg handig is dat zij hun posters hebben onderverdeeld in verschillende thema’s. Inclusief een blokje met bestsellers.

 

 

rosalisavilla_gallerywall_posterstore

Zwart Wit Gallery Wall

 

 

VIND JE EIGEN STIJL – JOUW EIGEN CREATIVITEIT IS UNIEK 

 

Iedereen heeft een andere smaak als het aankomt op het inrichten van je huis & het belangrijkste is dan ook dat je iets vindt wat precies jou is, Wil je graag een harmonieuze Zen-achtige muur, dan zou ik één van onderstaande tips aanhouden voor de broodnodige rust & eenheid.

 

  1. kies één thema
  2. alleen zwart-wit foto’s
  3. kies één kleursfeer (vooral mooi op dezelfde kleur muur)
  4. gebruik dezelfde kleur lijsten

 

rosalisavilla_gallerywall_posterstore

Eenheid in Kleur & Sfeer. Extra mooi op dezelfde Kleur Achtergrond

 

 

rosalisavilla_gallerywall_posterstore

Eenheid in Kleur & Sfeer. Extra mooi op dezelfde Kleur Achtergrond

 

 

THE SKY IS THE LIMIT

 

Als je toch verschillende thema’s & kleuren als onderwerp hebt gekozen (zoals ik ?) is het handig om voor dezelfde type fotolijsten te kiezen. Door tinten & stijlen te vinden die anders zijn maar wel in dezelfde richting wijzen, kan je jouw fotowand extra hip & stylish maken. Als je onderwerpen uit één thema hebt, zoals bijvoorbeeld alleen zwart-wit posters, is het misschien juist weer wél leuk om verschillende types fotolijsten te combineren.

 

Mijn motto is om gewoon lekker los te gaan op die saaie kale muur. Variatie in kleur & formaat is juist leuk & maakt het uniek & spannend. En ben je na een tijdje toch uitgekeken op je afbeeldingen, dan vervang je ze net zo makkelijk voor een totaal andere look. Hoe veel sneller, makkelijker & leuker als een wandje opnieuw behangen. Just saying…

 

 

rosalisavilla_gallerywall_posterstore

Mijn selectie Posters

 

 

rosalisavilla_gallerywall_posterstore

Mijn Selectie Posters in zwart metalen Lijsten

 

 

PASSE –PARTOUT

 

Soms heeft een kleine afbeelding zo veel meer impact met een passe-partout in een grotere lijst. De kracht van een passe-partout wordt vaak onderschat. Ook bij jou Gallery Wall kun je hier mee experimenteren. Gebruik je exact dezelfde maat lijsten voor je fotowand dan nog kun je speels variëren door een aantal lijsten met & een aantal zonder passe-partouts te tonen. De duurzame witte passe-partouts zijn van hoge kwaliteit, zuurvrij & net als de posters & lijsten in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Het is een perfecte manier om de poster te beschermen tegen beschadigingen of om het beter tot zijn recht te laten komen in de fotolijst.

 

 

rosalisavilla_gallerywall_posterstore

Sereen Kleurenpalet. Check okerkleurig rond Kussentje

 

 

HELLUP

 

Mocht je er zelf toch niet uitkomen, dan kun je een kijkje nemen op hun inspiratiepagina waar verschillende posters & fotolijsten worden gecombineerd op verschillende manieren binnen verschillende inrichtingen. Er is natuurlijk geen ‘goed’ of ‘fout’ als het aankomt tot het maken van je eigen fotowand. Zolang het iets eigens is, is het uniek & dus altijd PERFECT. Wat handig is om alle lijsten op papier of karton te tekenen, uit te knippen & op de grond te groeperen tot een mooie compositie. Tevreden? Plak dan de vormen in dezelfde compositie op de muur & sla een spijker ter hoogte van het haakje. Et voilá! Heb je manlief echt niet voor nodig ?

 

 

rosalisavilla_gallerywall_posterstore

Voorbeeld Gallery Wall. Love it.

 

 

MILIEU

 

Omdat kwaliteit & duurzaamheid hoog in het vaandel staan, worden de posters lokaal afgedrukt in Stockholm op milieuvriendelijk ongecoat papier met het FSC 100% label voor hout uit beheerde bossen. Het papier weegt 240 gram waardoor het een uitgesproken exclusief gevoel & een prachtige kleuren- & beeldreproductie geeft. En inderdaad, toen ik de posters uitpakte, was ik meer dan aangenaam verrast over de dikte & kwaliteit ervan.

Het printbedrijf dat zorg draagt aan de productie van de posters heeft tevens het Nordic Swan Ecolabel, een van de meest strenge Eco labels in Europa. En doordat de posters worden gedrukt op kunstgalerie ­kwaliteit papier verkleuren ze niet. Ook de diverse lijsten zijn van hoge kwaliteit (elegant modieus glanzend goud, koper of zilver aluminium, stoer zwart metaal of wit, blank & zwart natuurlijk hout) Zodat er voor iedere (interieur)stijl de perfecte lijst te vinden is. Alle frames hebben kristalhelder acrylglas. Dit materiaal heeft dezelfde prachtige reflectieve kenmerken als echt glas, maar een stuk lichter & minder breekbaar. Ook niet onbelangrijk.

Vind je lijsten te strak dan kun je je posters ook speels met washi-tape op de muur bevestigen of ze ophangen met trendy eiken posterhangers (Deze bestaan uit dunne stroken van eikenhout met magneetjes die de posters eenvoudig vastklemmen. Zo worden de posters niet beschadigd & hang je ze razendsnel op vanwege het kant & klare ophangsysteem)

 

 

 

WEETJES OVER HET BEDRIJF

 

Het bedrijf is in 2014 opgericht door Oskar & Tobias Renlund. De Zweedse broers besloten dat kunst toegankelijk moest zijn voor iedereen & waren van mening dat mooie dingen niet duur hoeven te zijn. (De oorsprong van dat briljante idee ligt in de jaren 50 bij het ontstaan van de zogenaamde saaie Amerikaanse suburbs (voorsteden) waar miljoenen mensen plotseling een heleboel kale muren hadden te vullen. Zo ontstond de massaproductie van oa.de Big Eyes schilderijen van Margaret Keane die een revolutie veroorzaakte in de commercialisering van de populaire kunst) Als je het leuk vindt, check dan mijn column die ik eerder voor Stek magazine heb geschreven. De posters worden ontworpen door Poster Store’s eigen getalenteerde kunstenaars, maar ook werkt het bedrijf samen met gerenommeerde kunstenaars over de hele wereld. Iedere dinsdag wordt er een nieuwe poster collectie online gepresenteerd.

 

 

rosalisavilla_gallerywall_posterstore

Poster. Oh Baby it’s a Wild World

 

 

KORTINGSCODE ROSALISA20

 

Mochten jullie ook enthousiast geworden zijn voor een aantal bijzondere eyecatchers aan de muur? Namens Poster Store mag ik jullie een fijne korting aanbieden van maar liefst 20% op alle fotolijsten & posters (Met uitzondering van de Selection Posters) Gebruik hiervoor kortingscode rosalisa20. Deze is geldig tot 30 September 2020.

 

Deze blogpost is gecreëerd in samenwerking met Poster Store

 

 

rosalisavilla_gallerywall_posterstore

Klaar om aan de Muur te hangen

 

 

Have fun ?

Rosalisa

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.