Jacqueline Stad

24 sep 2023 Bureau RosalisaVilla In Reviews

Als iemand voor de tweede keer met een stylist in zee gaat, kun je op je vingers natellen dat ze goede kwaliteit levert. Dus toen ik mijn droomcottage vond, heb ik geen moment getwijfeld om het kleurenpalet en de inrichting weer in handen van Lisa te geven. Een huis met een heel ander karakter dus een aangepaste stijl die binnen mijn smaak en wensen valt. Zo heb ik ervaren wat zij bedoelde met items die ‘te zwaar’ waren voor dit huis. Het voelt fijn dat ik een aantal items wél heb kunnen behouden die (hetzij in een ander jasje) nu wel goed in het nieuwe interieur passen. Zo heb ik toch een stukje historie mee kunnen nemen. Tijdens het project denk ik soms: “komt het wel goed”, maar op de laatste dag, wanneer alles wordt ingericht en afgestyled, lijkt het wel alsof Lisa met haar toverstaf zwaait. Dan valt alles samen en voel je je Thuis! Een groter compliment kun je een stylist niet maken, dan wanneer je je in een nieuw huis meteen helemaal thuis voelt. Lisa is heel sterk in het samenstellen van een kleurenschema. Ze werkt iedere kamer tot in detail uit. Haar schetsen zijn erg realistisch dus je weet precies wat het resultaat wordt. En ze weet wat jij mooi vindt te vertalen tot één uitgebalanceerd geheel. Als je Lisa’s projecten bekijkt, is het geen eenheidsworst. Iedereen krijgt zijn eigen stijl en sfeer. Ik ben er blij mee en zou het zo weer over doen, mocht het weer aan de orde komen.

Sorry, the comment form is closed at this time.