Inked Ladies

Tatoeages
Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik tattoo-loos ben. In tegenstelling tot veel van mijn vrienden. Dat is niet helemaal waar want toen ik 21 jaar was heb ik in een dolle bui een mini tattoo laten zetten. Ik wilde eigenlijk heel wat anders als waarmee ik uiteindelijk de deur uitging. Ook had ik een andere plek in gedachten, maar eenmaal binnen in de tattooshop, durfde ik mijn truitje niet uit te doen, alleen mijn mouw omhoog te stropen.

Tja… Na jarenlang het angstvallig bedekt te hebben gehouden voor werk en ouders heb ik het uiteindelijk weg laten lazeren. Tegenwoordig is een tatoeage als een (extra) sieraad voor het lichaam helemaal ingeburgerd. Voetballers, filmsterren, zangers en zelfs politici showen maar al te graag hun tattoos. Een tatoeage laten zetten is net zo gewoon geworden als naar de kapper gaan.

 

jessica_harrison_painted_ladies_rose_gypsy_tattoo

Painted Ladies

 

 

jessica_harrison_painted_ladies_sailor_tattoo_yellow_dress

Painted Ladies

 

 

jessica_harrison_painted_ladies_sailor_tattoo_red_dress

Painted Ladies

 

 

jessica_harrison_painted_ladies_virgin_tattoo

Painted Ladies

Jessica Harrison

Oké, porseleinen vrouwenbeeldjes in baljurken zijn nou niet echt het prototype van cool en hip in je interieur. Maar Jessica Harrison’s  delicate porseleinen figuurtjes zijn echt da bomb! Namelijk één in het oog springend verschil met oma’s porseleinen beeldjesverzameling is dat ze vol getatoeëerd zijn in nek,rug,armen en borst met zeemanachtige tatoeages. De beeldjes zijn  ± 22 cm hoog. Ik wil ze allemaal! Jessica Harrison is een getalenteerde kunstenares met een voorliefde voor het bizarre. Ze studeerde af in beeldhouwkunst aan het Edinburgh College of Art. In 2014 had ze een solo expositie in Parijs (Flash) met deze mooie dames. Check haar website  Ze heeft ook nog een andere serie gemaakt genaamd “Broken” met keramieke vrouwenbeeldjes maar die is behóórlijk bloederig. Met uitgerukte harten en doorgesneden kelen. Persoonlijk word ik daar niet zo blij van…

 

 

jessica_harrison_painted_ladies_bird_tattoos

Painted Ladies

 

 

jessica_harrison_painted_ladies_virgin_tattoos

Painted Ladies

 

 

Mimi Kirchner
Nog zo’n bijzondere dame (USA)
In de loop der jaren heeft zij geëxperimenteerd met verschillende genres en stijlen maar één van mijn favoriete poppen is de Tattoo pop. Zowel de mannelijke als de vrouwelijke versie.

 

 

mimi_kirchenr_tattoo_dolls_ladies

Tattoo Doll

 

mimi_kirchenr_tattoo_dolls_men

Tattoo Doll

 

mimi kirchner_tattoo_dolls

Tattoo Doll

 

Geïnspireerd geraakt? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij de (her)inrichting en styling van jouw eigen (droom)huis? Ik help je graag met een professioneel en persoonlijk interieur- en of kleuradvies op maat. Zie contact

Rosalisa

Sorry, the comment form is closed at this time.