Glinster Glans Tapijten

Ik heb iets met tapijten. Altijd al gehad. In een ver verleden 🙂 heb ik mijn eigen collectie Rosalisa tapijten ontworpen. Eén ontwerp is zelfs aangekocht door het Groninger Museum. Een serie kleurrijke wollen handgeknoopte rozentapijten. Ben ik nog steeds reuze trots op. Wanneer ik een huis voor een klant mag inrichten, is dat 99% ínclusief een mooi tapijt op de vloer. Of het nu op een visgraten parketvloer of een epoxy gietvloer ligt, kan me niet schelen. Ik hou van tapijten in een interieur. De warmte en de luxe feel om met je blote voetjes op een zacht (liefst hoogpolig) tapijt te lopen is voor mij altijd een fijn geluksmomentje. Een tapijt op de vloer is als de kers op een taart.

 

 

vloerkleed_katherine_carnaby_vintage_taupe_vloerkledenwinkel

Vloerkleed Katherine Carnaby Vintage Taupe

 

 

Trends

 

Zowel in mode als interieur is het een komen en gaan van trends. Wat nu hip & happening is, kan volgende maand of jaar alweer uit zijn. Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een rozenkelim of patchwork vintage oude berber, al dan niet recoloured in huis liggen. Eigenlijk alweer passé, want anno 2017 zijn natuurtapijten van jute, sisal of zeegras über hip & verantwoord. Ook authentieke Marokkaanse Beni Ouarain kleden doen massaal hun intrede in ons interieur voor de gewenste boho-look.

 

 

vloerkledenwinkel_katherine_carnaby_eaton_silver

Vloerkleed Katherine Carnaby Eaton Silver

 

 

Exclusief

 

Natuurlijk ben ik ook voorstander van 100% recyclebaar & natuurlijke materialen maar echt lekker of aangenaam aan je voeten is anders, eerlijk gezegd. Ben jij ook niet vies van een beetje meer luxe en comfort? Hou jij ook van een beetje ‘glam’? Wil jij je onderscheiden met iets exclusiefs? Dan zijn glanzende viscose tapijten helemaal jouw ding. Allemaal van 100% viscose & handgeweven in India.  

 

 

vloerkleed_various_almeria_midnight_vloerkledenwinkel

Vloerkleed Various Almeria Midnight

 

 

Shine on you crazy diamond

 

Mijn interieurhart gaat sneller kloppen bij deze overwegend monochrome (één kleur) tapijtenlijn. Vakkundig worden glans, textuur en toonsoort geïntegreerd. Dat is precies wat ik zo mooi aan deze tapijten vind. Er zit een glinsterende glans overheen, het ziet en voelt zijdezacht aan en het luxegevoel spat ervan af.

 

 

Katherine Carnaby Collectie

 

De Katherine Carnaby collectie is een concept van Asiatic Rugs. Vanaf de Swinging Sixties in Londen is Asiatic Rugs al toonaangevend in hoogwaardige exclusieve moderne tapijten. Waar de Katherine Carnaby collectie bekend om staat zijn kleden van glinsterend viscose. Verfrissend, origineel, uniek en onderscheidend. Katherine Carnaby verweeft eigentijds design met de luxe van handgemaakte materialen tot een mondaine elegante stijlvolle Londense stijl. De collectie is geboren uit een verlangen om een meer hoogstaand maar toch toegankelijk aanbod te creëren van verfijnde prachtige handgemaakte tapijten die elegantie en subtiele verfijning uitstralen. Nou, dat is dus meer dan goed gelukt.

 

 

vloerkledenwinkel_asiatic_rugs_katherine_carnaby_vintage_pink

Vloerkleed Katherine Carnaby Vintage Pink

 

vloerkledenwinkel_asiatic_rugs_katherine_carnaby_vintage

Vloerkleed Katherine Carnaby Vintage Blue

 

vloerkledenwinkel_asiatic_rugs_katherine_carnaby_vintage_taupe

Vloerkleed Katherine Carnaby Vintage Taupe

 

vloerkledenwinkel_asiatic_rugs_katherine_carnaby_vintage_red

Vloerkleed Katherine Carnaby Vintage Red

 

vloerkledenwinkel_asiatic_rugs_katherine_carnaby_vintage_white

Vloerkleed Katherine Carnaby Vintage White

 

 

Vintage Collectie

 

Mijn favoriet! De Vintage kleden zijn beschikbaar in vijf verschillende heldere kleuren en drie maten. De roze versie is uiteraard mijn favoriet, maar ook de taupe variant is om te watertanden zo mooi. Dankzij de subtiele franjes en vintage uitstaling heeft dit kleed een echte retro feel. Het Vintage vloerkleed bestaat voor 60% uit viscose en voor 40% uit rayon. Het product is gefabriceerd in Turkije. Verkrijgbaar in glanzend pink, red, blue, white & taupe. Smelt!

 

 

vloerkledenwinkel katherine carnaby vintage blue

Vloerkleed Katherine Carnaby Vintage Blue

 

 

 

Chrome & Eaton Collectie

 

Deze Chrome bestaat uit 13 verschillende kleuren. Leverbaar in zowel standaardmaten als afwijkende maten. De subtiele glans en zachtheid bepalen de stijl. Effen van kleur, strak zonder franjes maar een verleidelijke collectie van luxe, 100% zijdezachte viscose tapijten, gepresenteerd in een onweerstaanbaar palet van zachte neutrale, hedendaagse grijzen én prachtige warme roest, paprika en kopertinten. De Eaton collectie is een luxueus geometrisch ontwerp in 8 verschillende kleurstellingen met namen zoals biscuit, gold, silver, storm, steel, sand, black & mocha.

 

 

vloerkledenwinkel_katherine_carnaby_chrome_silver

Vloerkleed Katherine Carnaby Chrome Silver

 

vloerkledenwinkel_katherine_carnaby_chrome_tan

Katherine Carnaby Chrome Tan

vloerkledenwinkel_aktherine_carnaby_chrome_copper

Katherine Carnaby Chrome Copper

vloerkledenwinkel_katherine_carnaby_chrome_paprika

Katherine Carnaby Chrome Paprika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vloerkledenwinkel_katherine_carnaby_chrome_claret

Katherine Carnaby Chrome Claret

vloerkledenwinkel_katherine_carnaby_chrome_sliver

Katherine Carnaby Chrome Silver

vloerkledenwinkel_katherine_carnaby_chrome_teal

Katherine Carnaby Chrome Teal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Various Almeria Collectie 

 

is een concept van Linie Design, een Deens Design bedrijf opgericht in 1980. Kenmerkend qua elegante kleuren en hoogwaardige materialen. Traditie is het sleutelwoord, zowel wat betreft Scandinavische Design als uniek vakmanschap. Alle tapijten zijn ontworpen door bekende Scandinavische ontwerpers en handgeweven door Indiase vakmensen.
Van de Various Almeria kleden word ik ook heel erg blij. 3x raden welke kleur favoriet is. Wederom gemaakt van 100% glanzend viscose met een zijdezachte glans. Subtiele macramé-achtige franjes wat het kleed een speels en klassiek uiterlijk meegeeft. Ook monochroom van kleur maar in mooie exclusieve tinten: beige, slate, stone, midnight & wine. Het kleed is een aanwinst in elk denkbaar interieur. Handgeweven in India. Prachtig! Wil ik…

 

 

vloerkledenwinkel_various_almeria

Vloerkleden Various Almeria Collectie

 

 

vloerkledenwinkel various almeria wine

Vloerkleed Various Almeria Wine

 

vloerkledenwinkel various almeria midnight

Vloerkleed Various Ameria Midnight

 

vloerkledenwinkel various almeria slate

Vloerkleed Various Almeria Slate

 

 

 

Vloerkledenwinkel 

 

Bij de vloerkledenwinkel worden onder andere bovenstaande collecties exclusieve viscose tapijten verkocht. Onlangs hebben zij een mooie nieuwe showroom geopend in Hilversum. Is Hilversum nu net even te ver weg om langs te gaan, dan kun je op je gemak online op hun website alle collecties bewonderen. Alle bestellingen worden in Nederland gratis bezorgd.

Ook bieden zij een unieke zichtservice bij je thuis aan: kies 3 vloerkleden uit en bekijk deze vrijblijvend bij je thuis. Om rustig te bepalen welk tapijt het mooiste past in jouw interieur. Wanneer je een tapijt koopt kost de zichtservice je helemaal niets! Mocht je niet kunnen beslissen of beslissen om het niet te kopen dan kost de zichtservice slechts € 40,00. Top service, zeg nou zelf!

 

 

vloerkledenwinkel katherine carnaby vintage pink

Vloerkleed Katherine Carnaby Vintage Pink

 

vloerkledenwinkel katherine carnaby vintage taupe

Vloerkleed Katherine Carnaby Vintage Taupe

 

 

vloerkledenwinkel various almeria midnight

Vloerkleed Various Almeria Midnight

 

Showroom
Vreelandseweg 40c
1216 CH Hilversum

 

Openingstijden
Dinsdag/vrijdag: 10:00–18:00
Zaterdag: 09:00–17:00

 

 

Ik ben fan!

Nu sparen voor zo’n mooi kleedje of 2….

 

Have fun 🙂

 

Rosalisa

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.