Floris de Wit

06 mei 2020 admin_rosalisa In Reviews

Totaal inrichting & kleurenplan Woonkamer/ Eetkamer/ open Keuken/ Hal

Ik had Lisa gevraagd mij te helpen met het ontwerpen en inrichten van mijn eerste eigen appartement.

Ze heeft zonder twijfel mijn verwachtingen overtroffen.

Lisa luistert goed naar je wensen en heeft het talent daar een eigen draai aan te geven. Dat zorgt ervoor dat er originele keuzes worden gemaakt, waardoor het eindresultaat mooier wordt dan waar je zelf op had gehoopt. Soms vond ik het lastig om bij bepaalde keuzes (bijvoorbeeld kleur) volledig op haar te leunen, maar ik deed dat toch. Dat heeft goed uitgepakt – in het geheel ziet alles er prachtig uit. Ook zijn bestaande meubelstukken heel goed gecombineerd met nieuwe aankopen. Tegelijkertijd voelde het proces ook als een samenwerking, waarbij mijn eigen ideeën soepel werden verwerkt in het ontwerp. Lisa is heel erg betrokken en haar einddoel is echt dat jij je prettig voelt bij het resultaat. Haar enthousiasme is heel aanstekelijk.

Tijdens het aankoopproces van mijn appartement hield ik al in gedachte dat ik Lisa zou gaan inschakelen. Ik zocht niet naar appartementen die al compleet ‘af’ waren, maar ik zocht naar appartementen die met een kleine investering (kleine verbouwing, of enkel ontwerp en inrichting) naar mijn smaak konden worden gemaakt. Die appartementen zijn immers wat gunstiger geprijsd, maar je moet dan wel door het bestaande ontwerp en de inrichting heen durven kijken. Dat is ergens een gokje, maar ik wist dat ik met de deskundigheid van Lisa het helemaal naar smaak zou kunnen krijgen. Dat is gelukt. Ik vind het de investering dus zeker waard, en ook niet onbelangrijk: onder de streep ben ik zelfs voordeliger uit.

De foto’s van de inrichting kunnen wat mij betreft zo in een tijdschrift, maar het voelt niet als een volledig gestyled appartement.

Het voelt als thuis. Ik dank Lisa daar hartelijk voor.

Sorry, the comment form is closed at this time.