Cadeaubon Kleur

 

FEESTDAGEN CADEAUTJES STRESS

 

 

Bijna alweer in de feestdagen-cadeautjes-stress? Echt niet nodig want een kleuradvies cadeaubon is hét perfecte cadeau om te geven & om te krijgen. Gegarandeerd een succes. Dus op velerlei verzoek nogmaals zo’n super originele bon omdat het blijkbaar toch niet zo eenvoudig is om een mooi op elkaar afgestemd kleurenplan te ontwerpen. Geen excuus meer voor al die witte muren. De Cadeaubon kost €199* & hiervoor krijg je een uitgebreid persoonlijk kleuradvies bij jou thuis. Hoe relaxed is dat? In een twee uur durend consult help ik je om een op maat gemaakt kleurenplan voor één of meerdere ruimtes in je huis te ontwerpen. Precies in jouw favoriete sfeer & perfect aansluitend bij jouw persoonlijke interieurwensen.

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur bekennen Groen Roze Donker Grijs Homease

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Vintage Feel Sceg

 

 

HOE WERKT DE CADEAUBON?

 

Heel simpel. Aanvraag voor een kleuradvies via contact op de website of mail rechtstreeks naar rosalisa13@gmail.com. Na betaling wordt een mooie gepersonaliseerde cadeaubon naar het gewenste adres verstuurd. Het kleuradvies kan vervolgens op afspraak worden ingepland door de ontvanger van de cadeaubon. Geldig tot een half jaar na uitgifte. Weekenden zijn geen probleem.

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Oranje in de hoofdrol. Pure & Original

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Petrol Kobalt & Burgundy Red

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Petrol Okergeel Lila Woonblog.eu

 

 

KLEUR BEKENNEN 

 

Dat ik van kleur houd moge geen verassing zijn bij diegenen die mijn stijl kennen. Ik word er persoonlijk errug gelukkig van. Moderne strakke interieurs met heel gedoseerd een toefje kleur vindt men over het algemeen veel makkelijker te behappen (lees veiliger) dan een interieur met gekleurde muren. Helaas zijn wij Nederlanders nog altijd een beetje bang van kleur. En vooral om kleur in ons eigen interieur te gebruiken. Want men schildert niet even zomaar het hele plafond roze. Zo jammer, want met kleur verander je instant de hele feel van je huis. Kleur brengt warmte, rust & sfeer. En dat willen we toch juist allemaal? Nou dan!

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Okergoud Roze Taupe Interieur Project Laren. Accenkleur Goud

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Bronze Red Interieur Project Amstelveen. Accentkleur Goud

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Mint Kobalt & Roze Interieur Project Eindhoven. Accentkleur Goud

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Marsala

 

 

 

DURF EEN STATEMENT TE MAKEN

 

De meest geziene kleur in ons interieur is eigenlijk helemaal geen kleur. En dan bedoel ik dus wit. Wit wordt geassocieerd met strak & de perfecte basis voor kleurtoevoegingen. Gelukkig durft men tegenwoordig steeds meer te experimenteren met kleur in plaats van te kiezen voor zo’n neutrale basis (lees witte muren) & kleur alleen maar door middel van accessoires toe te voegen. Want tja, men vindt het namelijk veel makkelijker om rode kussentjes te vervangen door blauwe als om een hele muur over te schilderen. Echter wit is steriel & geeft totaal géén warmte & psychologisch gezien worden we er nou niet echt blijer van. Kleur blijft de grootste sfeermaker in je interieur. En juist door kleur goed, gedoseerd & ( ja, ja raar maar waar) groots te gebruiken in plaats van her & der wat rode of blauwe kussentjes op je bank of stoel, creëer je eenheid, rust & warmte.

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Supremus

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Caramel Kobalt Roze

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Burgundy Red Green Kobalt Brown Brabbu.com

 

 

KLEUR ALS WARM DEKENTJE

 

Wij verlangen naar een huis als een veilige haven waar we ons kunnen terugtrekken van de hectische buitenwereld. We vinden het heerlijk om thuis te komen, tot rust te komen & te kunnen cocoonen in een interieur wat ons past als een warm dekentje. Kleur kan een belangrijke bijdrage leveren aan dat ultieme Zen gevoel. Natuurlijk is het voor sommigen best een dingetje om je veilige witte muren over te schilderen in een kleur. En natuurlijk is niet iedere kleur & kleurencombinatie mooi in jouw interieur. Het is dus belangrijk om een passend kleurenpalet te ontwerpen. Want bij welke kleur voel jij je thuis? En welke kleuren passen in jouw interieur? Kies nooit alleen maar kleuren die jij mooi vindt maar kleuren die ook passen bij het type ruimte & de functie van een ruimte. Een slaapkamer vraagt natuurlijk om een totaal ander kleurenpalet als een werkruimte. Hou altijd in gedachten dat de meest subtiele kleurtoevoegingen al van invloed kunnen zijn op hoe wij ons voelen & of we ons wel of niet thuis voelen in een interieur. Door het juiste kleurgebruik & een mooie mix van kleuren kun je eenheid & rust creëren.

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Dolphin Clay Brown French Grey Warm White Interieur Project Laren. Accentkleur Zilver

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Dorchester Pink Clay Brown & Warm White Interieur Project Laren. Accentkleur Zilver

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Turkoois Lila & Ijsblauw Interieur Project Amsterdam. Accentkleur Zilver

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Dorchester Pink Taupe Bordeaux Rood Interieur Project Amstelveen. Accentkleur Goud

 

 

 

 INVLOED VAN KLEUR

 

Van veel kleuren is algemeen bekend welke invloed ze hebben. Zo werkt groen rustgevend, stimuleert rood & staat geel voor positiviteit & optimisme. (lees anders nog eens mijn blog waarin ik de invloed & emotionele werking van alle afzonderlijke kleuren omschrijf)  Kleur laat zich niet kaderen. Iedere kleur heeft verschillende nuances & bovendien is de intensiteit van kleur ook van invloed. Behalve de kleur zelf speelt ook je persoonlijkheid een belangrijke rol. Grappig om te ervaren dat mensen meestal de kleuren kiezen die hun karakter versterken. Niet echt verassend is dan ook dat conservatieve personen vaak een bruin (traditioneel, bescheiden) interieur hebben. Maar té veel bruin kan ook omslaan van traditioneel naar saai. Andersom geldt hetzelfde. Een uitbundig persoon kiest al snel voor rood. Te veel rood werkt weer onrustig. Het is dus belangrijk om een goede balans te vinden & te nuanceren. Finetunen is een must.

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Zachht Roze Warm Grijs & Okergeel Plafond

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Kleur Bekennen Kobalt in de Hoofdrol Ardezart

 

 

 

 KLEUR & JE HUMEUR

 

En het moge duidelijk zijn, kleuren beïnvloeden, dag in dag uit, ons hele leven zonder dat wij ons hiervan bewust zijn. De energie van kleur heeft ook invloed op onze stemmingen, levensvreugde, werklust & welzijn. Kleur is iets ongrijpbaars. Bepaalde kleuren zorgen voor bepaalde gevoelens zonder dat wij onszelf dat bewust zijn. Je kunt je nauwelijks voorstellen, hoe het leven zónder kleur zou zijn. Kleur kan zowel je humeur als je interieur een andere dimensie geven. Zeker nu de donkere maanden weer voor de deur staan, kun je met kleur zoveel warmte creëren in plaats van de verwarming omhoog te draaien.

 

 

kadobon_kleur_advies_rosalisaVilla

Gevoelswaarde van Kleur, Kleur & je Humeur

 

 

 

Have fun ?

Durf te experimenteren

Denk Groots

Think out of the Box

 

 

 

 

I DON’T CARE IF COLORS CLASH

PERSONALITY SHOULD BE REFLECTED IN A HOUSE

 

 

Rosalisa

 

*Prijzen zijn inclusief 21% BTW & inclusief reiskostenvergoeding binnen een straal van 15 km rondom Amsterdam. Extra reiskosten 0,30 per km.

 

 

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.