BIO

Collapse Show info

Persoonlijk & Uniek

Door haar persoonlijke benadering, haar enthousiasme & empathisch vermogen om moeiteloos in te tunen in de leefomgeving van een ander, wordt een Rosa Lisa interieur nooit strak, statisch & onpersoonlijk maar juist verrassend & spannend. Zij ontwerpt voor iedere klant een uniek op maat gemaakt interieur. Het zijn weliswaar haar ideeën en interieurs maar het zijn altijd vertalingen vanuit de wens van de opdrachtgever. Haar motto is Huizen met een Ziel te creëren, wat exact de sfeer uitademt van de bewoners en waar zij zich heerlijk in thuis voelen & tot ultieme rust kunnen komen. Want volgens Rosa Lisa is je interieur een reflectie van jezelf. Elk interieur is puur en uniek net zoals jij. Het is een vertaling van je persoonlijke stijl & van wat jij graag uit wilt stralen. Dat weet zij als geen ander te vangen en te vertalen. Vandaar dat al haar projecten variëren in stijl & smaak. Maar wel met een onmiskenbare & herkenbare Rosa Lisa touch.

 

 

 

Stijl: Design met een Knipoog

Door haar affiniteit met kleuren, stoffen en vooral het mixen van diverse stijlen heeft Rosa Lisa iets eigens ontwikkeld & past ze dit heel graag toe in een interieur. Kleur speelt hierin een belangrijke rol. Haar interieurs ontstaan door dingen weg te laten of juist toe te voegen. Maar ook door te mixen met mooie spullen & items die uniek zijn & een speciale waarde hebben. Uiteindelijk matcht alles perfect bij elkaar & ontstaat er iets unieks. Namelijk geen 13 in een dozijn standaard interieur, maar een interieur met een ziel.

“Ik stretch de bewoners met mijn ideeën & visie. Ik adviseer net dat beetje meer wat buiten hun comfortzone ligt. Het moet ook niet allemaal té serieus & het mag juist ook allemaal net níét kloppen. Zo ontstaat er juist iets spannends & persoonlijks. Samen, in overleg & met volledige transparantie komen we tot een perfect geheel. Ik hou ook van luxe qua materiaalgebruik, vormgeving & gevoel. Het heeft & geeft je een warm gevoel. Je vindt het heerlijk om te hebben, ondanks dat je het eigenlijk niet altijd nodig hebt”

 

 

 

Stay True Stay You

Stijl is een persoonlijke keuze van alles wat je mooi vindt, wat je inspireert, waar je herinneringen aan koestert en waarvan je gewoon blij wordt. En dus niet kant & klaar te koop in een interieurwinkel. Denk altijd intuïtief, denk groots maar blijf vooral dicht bij jezelf. Loop niet alle trends klakkeloos na. Jij verandert in de loop der jaren & je interieur groeit met je mee. Niets is permanent. Ook je interieur is constant in ontwikkeling. Dat is ook juist het mooie eraan en maakt het uniek.

Rosa Lisa is thuis in vrijwel alle stijlen. Zij kan zich moeiteloos inleven in diverse woonsferen & stijlen. Van hip design tot modern klassiek en van urban stoer tot retro-chic en vintage. Ook weet Rosa Lisa diverse stijlen & sferen met elkaar te mixen.
Kleur is een heel belangrijke factor in haar interieurs.
Haar unieke kleurgebruik werkt verrassend & sfeer verhogend.
Met kleur kun je namelijk relatief snel een hele nieuwe ‘feel’ creëren. Kleur in je interieur geeft een bepaalde stemming & betekenis.
Met een mooi uitgebalanceerd kleurenplan straalt je interieur meteen al een bepaalde identiteit uit.

I don’t care if colors clash. Personality should be reflected in a house”

 

 

Droominterieur

Worstelen met je eigen interieur is niet meer nodig. Rosa Lisa helpt jou aan je droominterieur. Wil je een mooi uniek interieur zonder het allemaal zelf te moeten uitzoeken? Rosa Lisa heeft het vermogen om precies die sfeer te creëren waar jij je fijn bij voelt, die bij jou past, waarin je jezelf kunt herkennen en ook niet onbelangrijk waarin je volledig tot rust kunt komen.

Ze is enthousiast, betrouwbaar en resultaatgericht. In overleg en volledige transparantie zorgt zij niet alleen voor een uniek interieur in precies de juiste sfeer maar ook indien gewenst, voor de complete realisatie ervan. Zodat bij thuiskomt na een stressvolle drukke dag, je kunt genieten van een solide basis die ultieme rust geeft, veilig is en vertrouwd voelt. Zonder de chaos en stress van buitenaf.

“Ik word er zelf ook blij van om mooie interieurs te ontwerpen. Zo gauw het klikt met de bewoners, kan ik me heel makkelijk in hun sfeer & stijl inleven. Het moet natuurlijk niet een te ver van mijn bed-show worden, want dan worden we allebei niet blij. Dat moet je ook leren, om nee te durven zeggen. Uiteindelijk is dat ook fair naar de klant”

 

 

 

Bureau RosalisaVilla

is een professioneel bureau voor ontwerp & advies met flexibele afspraakmogelijkheden. RosalisaVilla is het interieuradviesbureau van interieurontwerper en stylist Rosa Lisa (Amsterdam) Sinds 2006 geeft zij zelfstandig professioneel & onafhankelijk interieuradvies aan particuliere opdrachtgevers en bedrijven.

 

 

 

 


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een persoonlijk & professioneel Interieuradvies.

Of maak direct een afspraak:

 

CONTACT

 

 

 

Bureau RosalisaVilla Amsterdam

T  +31 (0) 62 304 0235

rosalisa13@gmail.com