Bio

Rosalisa

Bureau RosalisaVilla

RosalisaVilla is een interieuradviesbureau van interieurontwerper en stylist Rosa Lisa (Amsterdam) Rosa Lisa geeft sinds 2006 professioneel en onafhankelijk interieuradvies op freelance basis aan particuliere opdrachtgevers en bedrijven. Ben jij op zoek naar een persoonlijk interieuradvies en of styling? Wil jij jouw nieuwe of bestaande huis sfeervol, ruimtelijk en gezellig (her)inrichten? Rosa Lisa helpt je graag met interieuradvies en styling op maat in alle woonstijlen. Rosa Lisa heeft weliswaar een eigen stijl opgebouwd, maar kan zich moeiteloos, door haar jarenlange ervaring, goed inleven in diverse woonsferen & stijlen: van hip design tot modern klassiek en van urban stoer tot retro-chic en vintage. Rosa Lisa ontwerpt met haar achtergrond als kunstenares een voor iedere klant uniek ontworpen interieur.

Haar motto is ’Huizen met een Ziel’ te creëren, wat de sfeer uitademt van de desbetreffende bewoners en waar zij zich heerlijk thuis voelen. Persoonlijk en uniek.
Haar stijl is Design met een knipoog. “Het moet niet allemaal te serieus & het mag juist ook allemaal niet kloppen ”
Haar uitgangspunt is om interieurs een frisse eigentijdse look te geven die de wensen en persoonlijkheid van iedere klant benadrukt. Hierbij spelen kleur- & sfeeradviezen een onmiskenbare rol. Door haar visueel vermogen en gevoel voor indeling weet Rosa Lisa op verrassende wijze kleuren en materialen te combineren. Vanzelfsprekend is zij erg goed op de hoogte van de laatste trends op het gebied van wonen en accessoires.

Haar stijl kenmerkt zich door een uniek kleurgebruik. Kun jij wel wat professionele hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste kleuren in je huis? Rosa Lisa helpt je graag om samen een mooi uniek kleurenplan te realiseren voor jouw huis zodat het een sfeervol thuis wordt. Uiteraard neemt zij kleurenwaaiers en stalen mee zodat jij zelf kunt ervaren wat kleur doet in jouw huis.

“Ik word er zelf blij van om mooie interieurs te ontwerpen. Zo gauw het klikt met de bewoner, kan ik me heel makkelijk in hun sfeer & stijl inleven. Zodoende ben ik in best veel verschillende sferen thuis geraakt. Het moet natuurlijk niet een te ver van mijn bedshow worden, want dan worden we allebei niet blij. Dat moet je ook leren, om nee te durven zeggen. Uiteindelijk is het ook alleen maar goed voor de klant “

RosalisaVilla is een professioneel bureau voor ontwerp en advies met flexibele afspraakmogelijkheden.
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of wil je een afspraak maken? Zie Contact

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us