Bio

Rosalisa

Bureau RosalisaVilla

is een professioneel bureau voor ontwerp & advies met flexibele afspraakmogelijkheden. RosalisaVilla is het interieuradviesbureau van interieurontwerper en stylist Rosa Lisa (Amsterdam) Sinds 2006 geeft zij zelfstandig professioneel & onafhankelijk interieuradvies aan particuliere opdrachtgevers en bedrijven.

 

Persoonlijk en uniek

Bureau RosalisaVilla is thuis in vrijwel alle stijlen. Rosa Lisa heeft weliswaar een eigen stijl opgebouwd, maar kan zich moeiteloos inleven in diverse woonsferen & stijlen. Van hip design tot modern klassiek en van urban stoer tot retro-chic en vintage. Ook in het mixen van diverse stijlen & sferen. Zodat het resultaat niet strak, statisch & onpersoonlijk oogt maar juist verassend & spannend. Zij ontwerpt voor iedere klant een uniek op maat gemaakt interieur. Haar motto is ’Huizen met een Ziel’ te creëren, wat exact de sfeer uitademt van de bewoners en waar zij zich heerlijk in thuis voelen.

 

“Ik word er zelf ook blij van om mooie interieurs te ontwerpen. Zo gauw het klikt met de bewoners, kan ik me heel makkelijk in hun sfeer & stijl inleven. Het moet natuurlijk niet een te ver van mijn bed-show worden, want dan worden we allebei niet blij. Dat moet je ook leren, om nee te durven zeggen. Uiteindelijk is dat ook fair naar de klant”

 

Stijl

Design met een dikke knipoog

“Het moet niet allemaal te serieus & het mag juist ook allemaal níét kloppen ”

 

Een uniek kleurgebruik.

I don’t care if colors clash. Personality should be reflected in a house”

 

Stay true stay you

“Stijl is een persoonlijke keuze van alles wat je mooi vindt, wat je inspireert, waar je herinneringen aan koestert en waarvan je blij wordt. En dus niet kant & klaar te koop in een interieur winkel. Denk intuïtief, denk groots & vooral blijf dicht bij jezelf. Loop niet alle trends klakkeloos na. Ook jij verandert in de loop der jaren en je interieur groeit met je mee. Niets is permanent. Ook je interieur is constant in ontwikkeling. Dat is ook juist het mooie eraan en maakt het uniek”

 

 

 


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een persoonlijk & professioneel Interieuradvies.

Of maak direct een afspraak:

 

Contact

 

Bureau RosalisaVilla Amsterdam

T +31 (0) 62 304 0235

E rosalisa13@gmail.com

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us